Categorieën
Filters
Terug naar overzicht

Hoe plaats ik een bestelling?

Kies de juiste maat en klik dan op “Toevoegen aan winkelmand” wanneer je een item wilt bestellen. Om de bestelling af te ronden klik je op de winkelmand rechtsboven in het scherm en vervolgens op afrekenen. Volg hierbij de stappen waarbij je je verzendadres invult en een betaalmethode kiest.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.