Categorieën
Filters

Disclaimer

Inhoud

Hoewel Fabert de Wit B.V. ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan
Fabert de Wit B.V. niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Fabert de Wit B.V. kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Fabert de Wit B.V. accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. Fabert de Wit B.V. kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.


Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Fabert de Wit B.V. geen invloed heeft. Fabert de Wit B.V. kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.


Privacy

Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Fabert de Wit B.V. zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Fabert de Wit B.V. zonder je toestemming jouw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.
privacy verklaring


Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.


Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.