Categorieën
Filters

BetalingWelke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betalen kan via:

 - IDEAL

 - Mastercard

 - VISA
Hoe werkt betaling via iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Na het geven van je goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en je bestelling direct in behandeling genomen. Onze betalingen worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is.

Hoe werkt betaling met creditcard?

Als je met een creditcard wilt betalen, word je gevraagd je creditcardnummer, naam, verloopdatum, CVC-code en mogelijk een 3D-beveiligd wachtwoord in te vullen tijdens stap 3 van het betalingsproces. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven bij je creditcardleverancier. Betalingen worden afgehandeld door een extern gecertificeerd bedrijf, waardoor je privacy is gegarandeerd.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.