Categorieën
Filters

Levering


Wanneer je voor 15.00 uur bestelt dan is je pakket op de volgende PostNL bezorgdag in huis. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag. Dus bestel je op zaterdag of zondag dan komt je pakket dinsdag, bestel je op maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur dan is je pakket de andere dag in huis. 

Bezorging is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro. Onder de 50 euro betaal je 3,95 verzendkosten. 

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht voor je achter. De bezorger komt standaard de volgende werkdag nogmaals langs met je pakket. Je kunt ook zelf een tijd- of plaats kiezen na de eerste keer. Dit kan met de code op het bericht die de pakketbezorger achterlaat. Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen? Dan wordt je pakket twee weken bewaard op een PostNL locatie bij je in de buurt. Hierna wordt het pakket weer naar ons teruggestuurd.

Het is ook mogelijk om artikelen te reserveren bij ons in de winkel. Plaats het te reserveren item in je winkelmand. Selecteer bij verzendwijze 'Reserveren in de winkel'. Vul de verplichte velden in en wij nemen telefonisch contact op wanneer de reservering klaar ligt (reserveren is gratis).

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.