Categorieën
Filters

Geselecteerde filters

  • Dutch Dandies

Dutch Dandies

3 Producten
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Dutch Dandies

Over Dutch Dandies

Dutch Dandies is een Nederlands merk en maakt hoogwaardige herenkleding. De stijl van het merk is een typische dandy. Een man die aandacht besteed aan zijn uiterlijk, dat is een echte Dutch Dandy. De collectie is geïnspireerd op een Rock & Roll lifestyle met een subtiele stijl voor mode.  Klassiek maar met een scherp randje en gericht op details. De kleding van Dutch Dandies is eenvouding en snel te bestellen via onze webshop. 

Collectie Dutch Dandies

Hier vind je Dutch Dandies overhemden, kostuums of pakken, gilets en polo's. Dutch Dandies trouwpakken worden regelmatig aangekocht voor bruiloften en feesten. De kostuums worden regelmatig gecombineerd met Greve schoenen.Onze gespecialiseerde modeadviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze.

Dutch Dandies materialen 

Zakelijke heren kleding van Dutch Dandies is gemaakt van de exclusieve stoffen door de wevers: Marlane, VBC, Marzotto, Ferla, Larusmiani, Fralpi, Reda, Mario Belluci, Angelico, Dynamo en Tollegno.

Deze partners zijn speciaal uitgekozen voor de kwaliteit, prijs en duurzaamheid. Zo wordt er ook gelet op het geluidsniveau op de vloer, om het zo aangenamer te maken voor de werknemers. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan een vermindering van het waterverbruik en aan het hergebruiken van warmte die vrijkomt tijdens productie.

Hoe valt Dutch Dandies?

Dutch Dandies valt normaal. Het wordt aangeraden je eigen maat te bestellen.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.