Categorieën
Filters

DENHAM Byron shirt cc Overhemden

€ 139,95 voor € 69,95
Gratis verzending
Vraag over dit product?
  • Voor 15:00 bestelt morgen in huis.
  • Gratis verzending boven de 50 euro.
  • Maataanpassingen door ons atelier, vanzelfsprekend zonder kosten.
Kleur:
BLAUW DESSIN
Artikelnummer:
1811.19.0536

DENHAM

DENHAM is opgericht in 2008 door een Engelsman genaamd Jason Denham. Hij is een pionier die geïnspireerd werd door de originele blauwe jeans. DENHAM gebruikt ontwerp met passie en innovatie met respect voor tradities. Het merk heeft jarenlange ervaring in verschillende wassingen, pasvormen en trendy modellen. De DENHAM artikelen worden gemaakt van eersteklas stoffen in toonaangevende fabrieken in zowel Italië als in Japan.

DENHAM artikelen

DENHAM kleding is vrij divers, zo zijn er spijkerbroeken, polo's, t-shirts, truien, jassen en nog veel meer andere artikelen. DENHAM staat bekend om de spijkerbroeken. De broeken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar: skinny fit, slim fit, straight fit en loose fit. Bij Fabert de Wit hebben we de skinny fit; (Bolt) en de slim fit; (Razor) in ons assortiment zowel online als in onze winkel in Hellevoetsluis. De herencollectie van Denham bevat een aantal essentiële denim artikelen, zoals de jeans, denim overhemden en denim jacks.





iDeal, Visa en Mastercard
Suggesties
DENHAM Ford shirt so Overhemden
€ 99,95 voor € 69,95
DENHAM Harrison ls shirt mich Overhemden
€ 139,95 voor € 69,95
DENHAM Harrison ls shirt mich Overhemden
€ 139,95 voor € 69,95
DENHAM Harrison ls shirt scc Overhemden
€ 139,95 voor € 69,95
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.