Categorieën
Filters

PROFUOMO PP5AA0004A Accessoires

€ 39,95
Verzendkosten: € 3,95
Vraag over dit product?
  • Voor 15:00 bestelt morgen in huis.
  • Gratis verzending boven de 50 euro.
  • Maataanpassingen door ons atelier, vanzelfsprekend zonder kosten.
Kleur:
BLAUW DESSIN
Artikelnummer:
1991.19.0119

PROFUOMO

Ontdek de Italiaanse finesse van Profuomo bij Fabert de Wit

Stijl en vakmanschap

Profuomo, een Nederlands merk met Italiaanse flair, staat synoniem voor stijl en vakmanschap sinds 1934. De naam betekent ‘professionele man’ in het Italiaans, wat perfect past bij de verfijnde uitstraling van het merk. Alle stoffen voor de overhemden worden in Italië geweven, terwijl de ontwerpen altijd de nieuwste modetrends volgen. Dit samenspel van traditie en innovatie garandeert hoogwaardige kwaliteit en tijdloze elegantie.

Waarom kiezen voor Profuomo?

Klassieke Italiaanse stijl
Profuomo biedt tijdloze elegantie die elke man goed staat.

Comfortabele en innovatieve stoffen
De kleding van Profuomo is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van materialen die een hoog draagcomfort bieden.

Eenvoudig te combineren
Of je nu een casual of formele look wilt, de kleding van Profuomo is veelzijdig en makkelijk te combineren.

De veelzijdige collecties van Profuomo

Bretellen
Bretellen van Profuomo combineren verfijning met comfort dankzij materialen als polyester en elastaan. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins, perfect voor elke gelegenheid.

Broeken
De chino’s van Profuomo, met een vleugje elastaan voor extra comfort, zijn stijlvol en functioneel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor zowel casual als zakelijke settings.

Colberts en blazers
Profuomo colberts sluiten perfect aan op het lichaam en bieden een tijdloze uitstraling. Kies de juiste maat op basis van je schouderbreedte voor een optimale pasvorm.

Gala- en trouwkleding
Voor formele gelegenheden biedt Profuomo een breed assortiment stijlvolle trouw- en galakleding. Deze stukken zijn ontworpen om makkelijk te combineren en zorgen altijd voor een verfijnde uitstraling.

Handschoenen
Profuomo handschoenen, gemaakt van materialen zoals leer, wol en suède, bieden zowel stijl als comfort. Perfect voor de winter of op reis.

Jeans
De jeans van Profuomo, gemaakt van hoogwaardig katoen met elastaan, bieden flexibiliteit en behouden hun vorm. Ideaal voor zowel casual als zakelijke settings.

Mutsen
Bereid je voor op de winter met een Profuomo muts, gemaakt van de beste soorten wol voor warmte en stijl. Verkrijgbaar in diverse kleuren, passen ze bij elke outfit.

Hemden
Profuomo hemden, geïnspireerd door Italiaanse ontwerpen, zijn perfect voor stijlvolle outfits. De Japanese knitted collectie staat bekend om zijn innovatie en tijdloze stijl.

Petten en caps
Profuomo petten zijn stijlvolle accessoires, gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfort en duurzaamheid. Unieke details zoals stiksels en geborduurde logo’s maken ze bijzonder.

Poloshirts
Of je nu kiest voor korte of lange mouwen, Profuomo poloshirts bieden comfort en stijl. De traditionele piqué binding en de populaire knitted variant maken deze shirts veelzijdig.

Riemen
Profuomo riemen, gemaakt van het beste Italiaanse leer of suède, hebben een natuurlijke glans en zijn eenvoudig te combineren. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Rokkostuums
Voor galabals en formele evenementen zijn Profuomo rokkostuums de perfecte keuze. Combineer met een zwarte strik en laat je horloge thuis voor een ultieme formele uitstraling.

Sjaals
Profuomo sjaals, ideaal voor de lente en koudere zomermaanden, zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. Ze zijn verkrijgbaar in effen en gedessineerde varianten.

Smokings
Voor formele gelegenheden is een Profuomo smoking een uitstekende keuze. Combineer met een zwarte strik en eventueel een cumberband voor een chique look.

Smokinghemden
Profuomo smokinghemden, gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben klassieke details zoals een blinde knoopsluiting en een extra wijde kraag voor de zwarte strik.

Stropdassen
Profuomo stropdassen, gemaakt van hoogwaardige zijde, geven je outfit een chique uitstraling. Verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen, zijn ze makkelijk te combineren.

Truien en sweaters
Profuomo truien bieden zowel kwaliteit als een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in diverse pasvormen, zijn deze truien licht getailleerd en comfortabel.

T-shirts
Profuomo T-shirts, gemaakt van katoen en linnen, bieden hoog draagcomfort. Verkrijgbaar in diverse fits en kleuren, zijn ze eenvoudig te combineren.

Vesten
Profuomo vesten hebben een Italiaanse allure en bieden extra warmte en comfort. Verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, zijn ze geschikt voor elke gelegenheid.

Zakdoeken
Gemaakt van 100% katoen, zijn Profuomo zakdoeken zacht en duurzaam. Ze kunnen op hoge temperaturen gewassen worden zonder te verslijten.

Profuomo bij Fabert de Wit

Bij Fabert de Wit draait alles om 'value for money', oftewel hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Profiteer van de uitgebreide collecties van premium merken zoals Profuomo en geniet van de volgende voordelen:

24/7 beschikbaar via de webshop
Shop wanneer het jou uitkomt.

Bestel voor 15:00 uur, morgen thuisbezorgd
Snelle levering voor jouw gemak.

Bezoek onze winkels voor stijladvies op maat
Onze herenmode experts staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit.

Ontdek nu de tijdloze elegantie van Profuomo bij Fabert de Wit en voeg een vleugje Italiaanse finesse toe aan je garderobe.





iDeal, Visa en Mastercard
Suggesties
Terug naar boven Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.