Categorieën
Filters

PME LEGEND Pac2208901 Accessoires

€ 14,99
Verzendkosten: € 3,95
Vraag over dit product?
  • Voor 15:00 bestelt morgen in huis.
  • Gratis verzending boven de 50 euro.
  • Maataanpassingen door ons atelier, vanzelfsprekend zonder kosten.
Kleur:
BLAUW DESSIN
Artikelnummer:
1993.19.0234
De PME LEGEND Pac2208901 Accessoires zijn ontworpen voor heren die van avontuur en stoerheid houden. Deze accessoires voegen een robuust element toe aan je look en zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu een outdoor avontuur beleeft of gewoon je dagelijkse taken afhandelt, met deze accessoires ben je altijd in stijl. Ze zijn met zorg vervaardigd en hebben een stoer ontwerp. Kies voor PME LEGEND en beleef elke dag als een avontuur.

PME LEGEND

PME LEGEND voor mannen

PME LEGEND is een mannenmerk dat geassocieerd wordt met vrijheid, stoere mannelijkheid en grenzeloze avontuur. Het merk vertelt verhalen over de wereldreizen van een cargo pilot en zijn propellervrachtvliegtuig. Het assortiment bestaat uit PME LEGEND jeans, jassen, overhemden, shirts, accessoires en schoenen. 

PME LEGEND collectie

De PME LEGEND collectie is geïnspireerd op de buitengewone, intense en veeleisende omstandigheden en werkzaamheden waarin cargo pilots mee te maken hebben. PME LEGEND maakt haar collectie met een knipoog naar het verleden. Van de manier van het ontwerp, de materialen die worden gebruikt tot de badges, de details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit. Op deze manier gaat de kleding in de meeste gevallen jaren mee en wordt de kleding niet snel vaal. De collectie biedt veel verschillende pasvormen aan. Zo zijn er artikelen die ruimer zitten of juist smaller zijn. 

Herfst en Winter 2023 collectie van PME LEGEND

Dit seizoen is er nog meer aandacht besteed aan de veelzijdigheid van de items. Op deze manier zijn de verschillende artikelen gemakkelijk op verschillende manieren te dragen en te combineren. Overhemden kunnen gedragen worden voor speciale gelegenheid over T-shirts en truien voor in het weekend.

PME Legend winterjas

Klaar voor de koude winterdagen? Met een PME LEGEND winterjas blijf je gedurende de hele dag warm. De stoere winterjassen zijn een perfecte aanvulling voor je winteroutfits. Kom naar de winkel in Hellevoetsluis om je nieuwe winterjas te passen. Ontdek de verschillende opties in winterjassen. Zo zijn er gewatteerde, parka's, pilotenjassen en gladde winterjassen. De winterjassen worden gemaakt met gebreide kragen en manchetten om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk kou naar binnen kan. De meeste heren winterjassen van PME LEGEND zijn voorzien van een premium coating waardoor de jassen minder snel vies worden en waterafstotend of wel waterdicht zijn.

Pasvorm en Comfort

Het merk hecht veel waarde aan de pasvorm en het comfort van hun kleding. Veel van hun kledingstukken zijn ontworpen om een relaxte en toch stijlvolle uitstraling te bieden, zodat mannen zich comfortabel voelen in hun kleding. Het merk valt daarom vrij ruim. 

PME LEGEND Broeken

PME LEGEND broeken combineren de perfecte pasvorm met een stoere, mannelijke uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele jeans of een chino voor een meer geklede look, PME LEGEND biedt een breed scala aan opties. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, zijn deze broeken de ideale keuze voor de moderne man.

Of je nu gaat voor de klassieke denimlook of een meer eigentijdse stijl verkiest, PME LEGEND broeken zijn ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Met een assortiment van verschillende pasvormen en afwerkingen, kun je eenvoudig een unieke look creëren die past bij jouw persoonlijke stijl.

PME LEGEND Jeans

PME LEGEND jeans zijn een icoon in de wereld van herenmode. Deze jeans belichamen de essentie van stoere, avontuurlijke mannen die klaar zijn voor elk avontuur. Met hun robuuste stijl, hoogwaardige denim en aandacht voor details, zijn PME LEGEND jeans de perfecte metgezel voor elke dag.

Of je nu de voorkeur geeft aan een slim-fit of een relaxed-fit, er is een PME LEGEND jeans die bij jou past. Deze jeans zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en comfortabel, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid, of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een weekendavontuur plant.

PME LEGEND Shirt

PME LEGEND shirts zijn synoniem met tijdloze elegantie en verfijning. Of je nu op zoek bent naar een formele outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon casual gekleed wilt gaan, PME LEGEND heeft een uitgebreide collectie shirts die aan al je behoeften voldoen.

Met hun aandacht voor kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, zijn PME LEGEND shirts een must-have in de garderobe van elke man. Kies uit een breed scala aan kleuren en patronen om je eigen unieke stijl te creëren en zelfverzekerd voor de dag te komen.

Sportieve en stijlvolle polo's

PME LEGEND polo's bieden de perfecte combinatie van klassieke stijl en moderne flair. Deze tijdloze herenkledingstukken zijn geschikt voor zowel casual als meer formele gelegenheden en stralen altijd een zekere elegantie uit.

Of je nu kiest voor een effen kleur of een opvallend patroon, PME LEGEND polo's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid bieden. Draag ze met jeans voor een ontspannen look of combineer ze met een chino voor een meer geklede uitstraling. Wat je ook kiest, met PME LEGEND polo's ben je altijd stijlvol gekleed.

PME LEGEND online kopen

PME Legend kleding is eenvoudig online verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder Fabert de Wit. Met een uitgebreid assortiment van PME Legend producten biedt Fabert de Wit klanten de mogelijkheid om gemakkelijk en snel hun favoriete kledingstukken en accessoires te bestellen via hun website. Wat de online winkelervaring nog aantrekkelijker maakt, is dat bestellingen doorgaans binnen een snelle levertijd van 1-3 dagen rechtstreeks bij de klanten thuis worden afgeleverd. Dit maakt het winkelen voor PME Legend kleding bij Fabert de Wit niet alleen handig, maar ook tijdbesparend voor modebewuste mannen die op zoek zijn naar de nieuwste stijlen en hoogwaardige kleding.

PME LEGEND Herenmode: Van Top tot Teen in Stijl

PME LEGEND is meer dan alleen broeken, shirts en polo's. Ontdek de volledige herencollectie met alles wat je nodig hebt om je garderobe te vernieuwen. Van trendy truien tot klassieke overhemden en comfortabele schoenen, PME LEGEND biedt een uitgebreid assortiment herenmode voor elke gelegenheid.

PME LEGEND Sale: Stijlvolle Kortingen voor Slimme Shoppers

Wil je de stijl van PME LEGEND ervaren zonder je budget te overschrijden? Bekijk onze PME LEGEND Sale-sectie voor geweldige aanbiedingen op mode-items. Hier vind je dezelfde hoogwaardige kledingstukken en accessoires tegen gereduceerde prijzen, waardoor je kunt profiteren van stijlvolle kortingen.

PME LEGEND Trends: Blijf Op de Hoogte van de Laatste Mode

Ontdek de nieuwste trends in de wereld van herenmode met PME LEGEND. Lees onze blogs en artikelen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van stijl, kleuren en materialen. Blijf up-to-date en laat je inspireren om je persoonlijke stijl verder te ontwikkelen.

Dit zijn enkele mogelijke uitbreidingen van de oorspronkelijke koppen die je kunt gebruiken om een dieper inzicht te geven in de wereld van PME LEGEND en de verschillende aspecten van hun herenmodecollectie.

iDeal, Visa en Mastercard
Suggesties
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.