Categorieën
Filters

Dstrezzed 303248 Overhemden

€ 69,95 voor € 34,95
Vraag over dit product?
  • Voor 15:00 bestelt morgen in huis.
  • Gratis verzending boven de 50 euro.
  • Maataanpassingen door ons atelier, vanzelfsprekend zonder kosten.
Kleur:
BLAUW DESSIN
Artikelnummer:
1811.19.0200
Het Dstrezzed 303248 Overhemd is een ode aan de moderne gentleman. Met zijn eigentijdse snit en verfijnde details is dit overhemd geschikt voor diverse gelegenheden. Het straalt klasse uit en laat zien dat je aandacht besteedt aan je uiterlijk. Kies voor dit overhemd en maak een blijvende indruk.

Dstrezzed

Casual Chique met Dstrezzed bij Fabert de Wit

Welkom bij Fabert de Wit, waar stijl en comfort samenkomen in de collectie van Dstrezzed. Ben je klaar om jouw garderobe naar een hoger niveau te tillen? Dstrezzed biedt een perfecte mix van casual en chique, speciaal ontworpen voor de moderne man die er altijd goed uit wil zien zonder concessies te doen aan comfort.

Wat maakt Dstrezzed uniek?


Bij Dstrezzed draait alles om de details. Van de perfecte pasvorm tot de zorgvuldig geselecteerde stoffen, elk kledingstuk is een meesterwerk op zich. Of je nu gaat voor een relaxte jeans, een stijlvolle trui of een veelzijdige blazer, je weet dat je kiest voor kwaliteit en stijl.

Dstrezzed heren 

Dstrezzed is een merk dat begrijpt wat mannen willen: tijdloze mode met een eigentijdse flair. Of je nu een drukke werkdag hebt of ontspant in het weekend, de veelzijdige stukken van Dstrezzed passen zich moeiteloos aan jouw levensstijl aan. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen biedt Dstrezzed iets voor elke man – van de klassiek geklede heer tot de stoere avonturier. Voeg een paar van deze onmisbare items toe aan je garderobe en ervaar zelf de perfecte balans tussen stijl en comfort. Bij Fabert de Wit vind je de nieuwste collectie van Dstrezzed, klaar om jouw dagelijkse look een stijlvolle upgrade te geven.

Dstrezzed Colbert: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Fabert de Wit vind je de ultieme colberts van Dstrezzed, ontworpen voor de moderne man die zowel stijl als comfort belangrijk vindt. Het Dstrezzed colbert combineert een tijdloze snit met eigentijdse details, waardoor het ideaal is voor zowel formele als informele gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een perfecte pasvorm, biedt het colbert een verfijnde uitstraling zonder aan draagcomfort in te boeten. Of je nu een belangrijke zakelijke meeting hebt of een avondje uit plant, met een Dstrezzed colbert maak je altijd een onuitwisbare indruk. Ontdek de veelzijdigheid en het vakmanschap van Dstrezzed colberts bij Fabert de Wit en voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe.

Voor de Stijlvolle Avonturier

Dstrezzed is er voor de man die houdt van avontuur, zowel in zijn dagelijkse leven als in zijn kledingkeuze. De collectie is geïnspireerd op de rijke historie van de ontdekkingsreizigers, maar met een moderne twist. Hierdoor straalt elke outfit een subtiele, maar krachtige zelfverzekerdheid uit.

Kwaliteit die je Voelt

Van zachte katoenmixen tot warme wolsoorten, de stoffen van Dstrezzed voelen niet alleen goed aan, maar zien er ook fantastisch uit. Elk kledingstuk is ontworpen om jou optimaal comfort te bieden, of je nu op kantoor bent, een weekendje weg gaat of een avondje uit plant.

Essentiële Items voor Elke Gelegenheid

Bij Fabert de Wit hebben we een uitgebreide selectie van Dstrezzed kledingstukken die perfect passen bij elke gelegenheid. Denk aan tijdloze basics zoals comfortabele T-shirts en stijlvolle overhemden, maar ook aan opvallende items zoals een elegante jas of een unieke accessoire. Zo ben jij altijd voorbereid, waar je dag je ook brengt.

Kom Langs en Ontdek Dstrezzed

Bezoek onze winkel en ervaar zelf de combinatie van stijl en comfort die Dstrezzed biedt. Laat je inspireren door onze collectie en vind de perfecte items om jouw persoonlijke stijl mee uit te drukken. Bij Fabert de Wit helpen we je graag om de beste versie van jezelf te laten zien, elke dag opnieuw.

Tot snel bij Fabert de Wit, waar jouw stijl begint met Dstrezzed.
iDeal, Visa en Mastercard
Suggesties
Terug naar boven Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. cookiebeleid.